Nieuw abonnement Totaal TV

Abonnement aanvragen

Abonnementen kan je online aanvragen via onze website, telefonisch afsluiten via onze klantenservice op 088-55 00 251 (maandag tot en met vrijdag 09.00-18.00 uur) of de wervingsbon of -kaart uit Totaal TV opsturen.

Veronica Uitgeverij kent 2 soort abonnementen:

  • Abonnementen tot wederopzegging: dit betreft abonnementen die worden afgesloten voor tenminste de actieperiode en gelden tot wederopzegging. Het abonnement wordt nadien -behoudens tijdige opzegging- automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Na de eerste abonnementstermijn is het abonnement per maand opzegbaar.
  • Aflopende abonnementen: dit betreft abonnementen die automatisch stoppen na de vooraf afgesproken periode.

Meer informatie hierover kunt u lezen in onze abonnementsvoorwaarden.

Bij het aanvragen van een abonnement duurt het maximaal 3 weken voor je het eerste nummer ontvangt. Door middel van een welkomstbrief/e-mail word je geinformeerd over de leverdatum van het eerste nummer.


Abonnement cadeau geven

Cadeau abonnementen kan je telefonisch afsluiten via onze klantenservice op 088-55 00 251 (maandag tot en met vrijdag 09.00-18.00 uur).

Ook voor cadeau abonnementen geldt dat er een abonnement afgesloten kan zijn die automatisch stopt of een abonnement die je bent aangegaan tot dat je zelf aangeeft dat het abonnement beëindigd moet worden.
Je dient rekening te houden met de abonnementsvorm. Als je een abonnement cadeau geeft tot wederopzegging en je wilt niet dat het abonnement doorloopt na de eerste periode, zorg dan dat je de opzegging tijdig doorgeeft.


Abonnement buitenland

Totaal TV kan je in het buitenland laten bezorgen. Hieraan zijn voorwaarden en kosten verbonden:

  • Je kan geen gebruik maken van een welkomstgeschenk
  • Abonnementen worden afgesloten voor minimaal 1 jaar
  • Voor verzending naar het buitenland geldt een toeslag per editienummer
  • Betaling vanuit het buitenland is mogelijk per automatische incasso van een Nederlands IBAN-nummer of via het betaalverzoek dat je van ons ontvangt

Kosten abonnement buitenland
De kosten van een abonnement dat in het buitenland bezorgd wordt wijken af van de kosten die je betaalt voor levering van een abonnement op een Nederlands adres. Dit heeft te maken met hogere bezorgkosten. Er wordt onderscheid gemaakt tussen levering in Belgie, Europa en buiten Europa.

Totaal TV
Een abonnement kost € 68,55 per jaar (= 52 weken).
Nieuwe abonnees die voor een kortingsabonnement kiezen betalen eenmalig een speciale actieprijs.
Nieuwe abonnees kunnen geen gebruik maken van een welkomstgeschenk.
Toeslag:
België: € 0,80 per editie
Europa: € 1,88 per editie
Buiten Europa: € 2,54 per editie

Wil je een abonnement afsluiten voor een adres buiten Nederland? Je kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen op 088-5500251 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur). Jouw wensen kan je ook online doorgeven per webformulier. Klik hier om jouw aanvraag voor een abonnement in het buitenland door te geven.